Hledat na blogu

MANA čokoládovna v Krásné Lípě

Krásná Lípa byla původně samota, v městečko a později město se rozrostla až v posledních třech stoletích. Ve městě lze pozorovat dřevěné i zděné barokní, klasicistní a novorenesanční stavby. A dívat se dobře, je potřeba, vyplatí se to. Na okraji Křinického náměstí, v domě č. 255/5 se nachází jedna velice zajímavá výrobna a prodejna - MANA čokoládovna.

Z Papuy-Nové Guiney, San Dominga, Venezuely, Morogora, Mexika či Tanzánie sem dovážejí tu nejlepší čokoládovou surovinu, ze které zázračně až tajuplně, ale před očima návštěvníků, vykouzlí úžasné čokoládové pochoutky netradičních velikostí, barev i tvarů.


Míchají, vaří, ochlazují i zahřívají, balí a nakonec prodávají a to vše s úsměvem. Na mlsné jazýčky obyčejných lidí i čokomaniaků zde čekají každý den od 9:00 do 17:00. Ze zdejší bohaté nabídky si vybere každý. Mléčná nebo hořká, s mandlemi či ořechy, s chilli i všelijaká jiná, ale vždy čokoláda rozplývající se v ústech i na duši.


V našem případě se jednalo o úžasný zážitek a návštěvu můžeme pouze doporučit. Na případné další informace či pro objednávky je vhodné se podívat na jejich stránky:http://www.cokokramek.cz/


Komentáře

Oblíbené příspěvky